Thu, 05 Jul 2007 06:34:51 +0000 Fixed bug #436 SDL-1.2
Sam Lantinga <slouken@libsdl.org> [Thu, 05 Jul 2007 06:34:51 +0000] rev 4006
Fixed bug #436 The install-lib target should depend on the libraries that are built.
Thu, 05 Jul 2007 04:53:36 +0000 Added Markus Mertama to the CREDITS file for the S60 port. SDL-1.2
Ryan C. Gordon <icculus@icculus.org> [Thu, 05 Jul 2007 04:53:36 +0000] rev 4005
Added Markus Mertama to the CREDITS file for the S60 port.
Thu, 05 Jul 2007 04:51:09 +0000 Minor updates to the Symbian/S60 port, plus project files that weren't SDL-1.2
Ryan C. Gordon <icculus@icculus.org> [Thu, 05 Jul 2007 04:51:09 +0000] rev 4004
Minor updates to the Symbian/S60 port, plus project files that weren't previously imported. Fixes Bugzilla #433.
Thu, 05 Jul 2007 02:53:40 +0000 Added notes about audio callback behaviour. SDL-1.2
Ryan C. Gordon <icculus@icculus.org> [Thu, 05 Jul 2007 02:53:40 +0000] rev 4003
Added notes about audio callback behaviour.
Thu, 05 Jul 2007 02:44:54 +0000 Fixed our own test app. :) SDL-1.2
Ryan C. Gordon <icculus@icculus.org> [Thu, 05 Jul 2007 02:44:54 +0000] rev 4002
Fixed our own test app. :)
Thu, 05 Jul 2007 02:24:36 +0000 Don't initialize the audio buffer passed to the application's audio callback, SDL-1.2
Ryan C. Gordon <icculus@icculus.org> [Thu, 05 Jul 2007 02:24:36 +0000] rev 4001
Don't initialize the audio buffer passed to the application's audio callback, since they are expected to entirely fill it with data or silence. For legacy apps that might expect the buffer to already have silence and thus may not fill the buffer in the callback, there's an environment variable to expose the old behaviour. Fixes Bugzilla #416.
Wed, 04 Jul 2007 15:22:47 +0000 Oops, didn't mean to commit this... SDL-1.2
Sam Lantinga <slouken@libsdl.org> [Wed, 04 Jul 2007 15:22:47 +0000] rev 4000
Oops, didn't mean to commit this...
Wed, 04 Jul 2007 15:22:07 +0000 Fixed bug #450 SDL-1.2
Sam Lantinga <slouken@libsdl.org> [Wed, 04 Jul 2007 15:22:07 +0000] rev 3999
Fixed bug #450
Wed, 04 Jul 2007 07:54:06 +0000 Fixed bug #447 SDL-1.2
Sam Lantinga <slouken@libsdl.org> [Wed, 04 Jul 2007 07:54:06 +0000] rev 3998
Fixed bug #447 Xlib uses the native locale, not latin1 ... the question is... what does the server use? :)
Wed, 04 Jul 2007 04:27:47 +0000 Fixed bug #349 SDL-1.2
Sam Lantinga <slouken@libsdl.org> [Wed, 04 Jul 2007 04:27:47 +0000] rev 3997
Fixed bug #349 Solaris doesn't support the LATIN1 character set alias.
(0) -3000 -1000 -300 -100 -10 +10 +100 +300 +1000 +3000 tip